Disseny i instal·lacions

A RE Organic considerem que per cuidar-nos a nosaltres mateixos i al nostre planeta no només hem de fixar-nos en l'alimentació i els residus que generem, sinó que a més hem de cuidar molt l'entorn que ens envolta, com pot ser la nostra casa o els nostres llocs de treball. Per tot això apostem per la bioconstrucció i les instal·lacions sostenibles.

​Des del nostre estudi d'interiorisme promovem un disseny conscient, que perduri al llarg del temps, realitzat amb materials recuperats, naturals i locals.

Materials que transmeten calidesa, confort i durabilitat. Volem espais saludables, pensats per minimitzar al màxim la petjada de carboni, que ens facilitin la vida i que respectin l'entorn i les persones que l'habiten.

​Ens encarreguem de dissenyar i instal·lar sistemes d'eficiència energètica en la climatització i escalfaments d'aigua sanitària, en els quals combinem equips de biomassa, aerotermia, col·lectors solars, terres radiants sense materials plàstics, bombaments d'aigua solar i eòlic, etc ... Per poder maximitzar el rendiment de les instal·lacions reduint tot el possible el seu consum per així deixar la menor petjada possible al nostre planeta. A més fem servir materials lliures de clor, els quals són tan perjudicials per a la nostra salut.

El nostre equip també està especialitzat en els tractaments naturals d'aigües com poden ser piscines naturals, depuració d'aigües fecals, estanys de peixos o tractaments d'aigües sanitàries.