Mercat

A RE Organic volem tornar un parell de dècades enrera. Segur que molts de vosaltres si tancau els ulls i feis una mica de memòria podeu recordar quan érem petits i anàvem amb la cartereta i la senalla a fer la compra a la botiga del barri.

Allà podiem comprar fruita i verdura de temporada, estàvem tranquils perquè no duien pesticides o adobs sintètics, era ben fresca i gustosa, i no passava per cap càmara perquè segurament era d’hortalans de la zona.

Compraves arroç, llegums, fruits secs, ous, mantega i quatre coses més… i no ens complicàvem a dur productes de l’altre part del planeta, o no menjàvem coses que duien tants d’ingredients que no erem capaços de desxifrar. Simplement compràvem aliments frescs, aliments que sabiem d'on venien, aliments reals.

Segur que si tanques una mica més fort els ulls podràs recordar també, com s’anava a comprar llet, ous i alguna altra cosa més amb envasos retornables. No te'n posaven cap de bosseta de plàstic. Senalles, carros, bosses de paper i envasos retornables formaven part de la nostra rutina, i no era tan complicat.

La nostra filosofía és tan sencilla com donar un parell de passes enrera, per desfer-nos dels plàstics, dels aliments que no són aliments, dels pesticides i fertilitzants que perjudiquen la nostra salut, i d’aquest trànsit de mercaderies que no fa més que contaminar i desgastar el nostre planeta, fins al punt que ja no sabem si ho podrem aturar.

Volem ser positius i optimistes, i per això apostam per posar fil a l’agulla i aturar, aturar en sec, fer un pensament i aprendre a viure com ho feien els nostres pradins. Perquè pensam que si actuam ho aturarem, i que si actuam tot junts, ningú ens aturarà perquè segur que tots volem el millor per als nostres fills i nets, i quina millor forma de fer-ho que cuidant el nostre planeta.

 

A RE Orgànic apostam per productes:

- 100% Ecològics

- De proximitat

- De temporada

- Fora plàstics

I estam segurs que Sóller compte amb una comunitat que comparteix la nostra forma de veure les coses, i a dia d’avui no ho té fàcil per dur endavant els seus propòsits.  

A partir d’ara gràcies a RE Orgànic vos serà una mica més senzill fer les coses ben fetes, com ho feien abans.